Stel jezelf even voor!

Ik ben Savannah Niezen en ik ben 23 jaar. En moeder van een dochter, die bijna 2 is. Ik heb verschillende opleidingen gevolgd. Toen ik geslaagd was voor het vmbo was ik 16 en ik moest kiezen, maar ik wist niet goed wat. De meeste vriendinnen gingen naar zorg en welzijn en zo heb ik daar ook voor gekozen.

Het sociale vond ik heel leuk. Ik heb me gespecialiseerd in pedagogisch werk en jeugdzorg, maar ik moest de eerste twee jaar in de kinderopvang werken met baby’s. Dat vond ik niet uitdagend genoeg. Daarom ben ik verder gaan zoeken. Ik vond rechten heel erg leuk en heb de overstap gemaakt naar de opleiding juridisch medewerker op mbo niveau 4. Die is heel breed en je kunt de opleiding eigenlijk overal voor gebruiken.

Daarna ben ik gelijk bij Dragintra aan het werk gegaan en ik werk hier nu bijna een jaar. Ik heb Dragintra gevonden via Facebook in de groep ‘Houten zoekt werk’. Wat echt hielp is dat Dragintra heel flexibel is. Ik ben een alleenstaande moeder en ze wilden zich aanpassen aan de specifieke dagen waarop ik kan werken.

Wat doe je als cost control officer?

Je bent verantwoordelijk voor de controle van de facturatie. Dus wat de leasemaatschappij factureert aan onze klanten. Daarvoor moet je controleren dat ze de regels naleven die zijn afgesproken in de overeenkomst tussen de leasemaatschappij, de klant en ons. Je wilt alles zo goed mogelijk gecontroleerd hebben. Daarvoor moet je heel secuur zijn. Door goed te controleren ontstaat er voordeel voor de klant, want die betaalt niet teveel.

Ook doen we de doorbelastingen naar de medewerkers en onze klanten. Als er bekeuringen zijn en als er schades zijn die binnen het eigen risico vallen, dan belasten we die door. Het ligt er wel aan wat de bedrijven met ons hebben afgesproken.

Ik heb contact met de berijders (de medewerkers) en met onze klanten. Berijders bellen met vragen over doorbelastingen. Jij bent het aanspreekpunt. Dat is uitdagend, want door de privacywetgeving krijgen wij niet alle informatie van bijvoorbeeld bekeuringen te zien. Klanten bellen ook met vragen over de facturen. Het is fijn om ze daarmee te helpen.

Wat vind je mooi aan werken bij Dragintra?

Je hebt hier verschillende functies en kunt doorgroeien. Dat wil ik ook, want ik wil graag meer klantcontact. Bijvoorbeeld als customer relations officer (fleetmanager), orderdeskmedewerker of zelfs als accountmanager. We krijgen bovendien de VNA-cursus. Dat houdt in dat je de diepte ingaat over autolease. Aan het einde krijg je een examen en haal je een certificaat. En als je ziet dat dingen binnen onze organisatie anders of beter kunnen, dan kun je dat naar voren brengen. Daar wordt ook serieus naar gekeken en het wordt onderling besproken.

Wat is de sfeer?

Het bedrijf is met 16 mensen heel kleinschalig, het is heel persoonlijk. De werksfeer is heel gemoedelijk. Er wordt heel hard en serieus gewerkt, maar je hebt echt ruimte om even een babbeltje te maken, even samen ergens om te lachen. Het is ook fijn dat iedereen heel bereikbaar is, omdat het zo kleinschalig is. Als je ergens mee zit kun je gelijk naar iemand lopen en het daar met elkaar over hebben. We gaan ook samen eten. En op eigen initiatief kun je als medewerker zelf uitjes organiseren.

Wat wil je toekomstige collega’s meegeven?

Als je van kleinschalig en persoonlijk houdt, dan is Dragintra een hele fijne werkplek. Het is een hele fijne sfeer. Alles is nog open en bespreekbaar. Je hebt niet het gevoel van hiërarchie, dat er echt iemand boven je staat. Het blijft ook niet bij één ding, je kan doorgroeien. Het bedrijf is verder heel flexibel en er zijn genoeg kansen. Is er wat, dan kun je dat bespreken. Ik zou wel wat meer vrouwen willen zien. We zijn met twee vrouwen, dus meer vrouwen zijn welkom!

Kijk snel naar onze vacatures!

Kijk snel voor onze openstaande vacatures bij onze partner Drive Automotive Recruiters